Diensten


Als jouw Online Hippisch Businesspartner bied ik een breed scala aan diensten aan die zijn ontworpen om jouw hippische onderneming te ondersteunen en te laten groeien. Op afstand én persoonlijk. Hieronder vind je een overzicht van mijn diensten:

1. Administratieve ondersteuning

Raak niet langer verstrikt in de administratieve rompslomp van je bedrijf. Laat mij de facturatie, boekhouding en andere administratieve taken van je overnemen, zodat jij je volledig kunt concentreren op je passie voor paarden. Met mijn professionele aanpak zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt, waardoor jij meer tijd hebt om te besteden aan wat er echt toe doet.

Voorbeelden van werkzaamheden:

 • Opstellen en verzenden van facturen naar klanten en opvolgen van betalingen.
 • Bijhouden van inkomende en uitgaande facturen voor een overzichtelijke boekhouding.
 • Verwerken van financiële transacties en bankafschriften in het boekhoudsysteem.
 • Beheren van klantgegevens en het bijhouden van klantdossiers voor een gestroomlijnd klantbeheer.
 • E-mail- en agendabeheer
 • Paarden- en locatie registratie (UBN)

2. Organisatorische diensten

Optimaliseer de efficiëntie en structuur van jouw bedrijf met mijn professionele organisatorische ondersteuning. Van het plannen van wedstrijden en evenementen tot het beheren van projecten, ik sta voor je klaar om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Zo kun jij je volledig richten op het behalen van jouw doelen en het laten groeien van je bedrijf.

Voorbeelden van werkzaamheden:

 • Plannen en coördineren van wedstrijden inclusief inschrijvingen, startlijsten en prijsuitreikingen.
 • Organiseren van evenementen zoals clinics, workshops en themadagen voor klanten en de lokale gemeenschap.
 • Plannen en organiseren concoursen inclusief vaccinaties, reisdocumenten, transportregelingen, overnachtingen, licenties en (FEI) paspoorten.
 • Opzetten en beheren van projecten zoals renovaties van stallen, verbeteringen aan de rijbanen of het opzetten van nieuwe trainingsprogramma's.
 • Coördineren van de dagelijkse werkzaamheden op de manege, inclusief roosters voor personeel en paarden, en het plannen van onderhoudswerkzaamheden.
 • Paardenverkoop inclusief advertenties, documentatie en planning.

3. Marketing

Breng jouw paardenbedrijf naar nieuwe hoogten met mijn doelgerichte en creatieve marketingstrategieën. Van het beheren van je sociale media tot het opzetten van promotiecampagnes, ik help jou om je merk te laten groeien en meer klanten aan te trekken. Samen ontwikkelen we een strategie die past bij jouw unieke doelen en behoeften, zodat jij kunt profiteren van maximale zichtbaarheid en groei.

Voorbeelden van werkzaamheden:

 • Creëren en beheren van content voor sociale media kanalen zoals Instagram, Facebook en YouTube om de betrokkenheid van volgers te vergroten.
 • Opzetten en uitvoeren van gerichte promotiecampagnes, bijvoorbeeld voor speciale aanbiedingen, seizoensgebonden evenementen of nieuwe diensten.
 • Ontwikkelen van branding en visuele identiteit, inclusief logo-ontwerp, huisstijl en marketingmateriaal om een consistente merkervaring te creëren.
 • Website beheer
 • Organiseren fotosessie's voor content
 • Nieuwsbrieven

4. Stal- en projectmanagement

Laat mij het stal- en projectmanagement voor je verzorgen, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van uitstekende zorg en training voor je paarden. Ik zorg voor een soepele dagelijkse gang van zaken en help bij het plannen en uitvoeren van projecten, zodat jij je kunt richten op wat je het liefste doet: werken met paarden.

Voorbeelden van werkzaamheden:

 • Dagelijkse organisatie van het stalmanagement, inclusief voedingsschema's, trainingsschema's en veterinaire afspraken voor alle paarden op de manege.
 • Coördineren van onderhoudswerkzaamheden aan de stallen, rijbanen en andere faciliteiten om een veilige en comfortabele omgeving te bieden voor zowel paarden als klanten.
 • Begeleiden van projecten zoals de uitbreiding van de manege, renovatie van stallen of implementatie van nieuwe trainingsfaciliteiten, inclusief budgettering, planning en uitvoering.
 • Samenwerken met leveranciers en externe partners om de benodigde materialen en diensten te verkrijgen voor projecten en dagelijkse activiteiten.
 • Personeel en vacatures

 

Andere ideeën of wilde plannen waar ik je mee kan helpen? Neem vandaag nog contact met mij op!

 

Wil je meer informatie over mijn diensten of ben je klaar om samen te werken? Neem dan gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om jou te helpen jouw hippische bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen!



Ik ben voordeliger dan een vaste werknemer.

 

Waarom?

 

 • Geen geldverspilling: Jij als klant draagt voor mij als freelancer geen kosten zoals salaris, sociale premies, verzekeringen en andere secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit maakt de financiële lasten voorspelbaar en direct gerelateerd aan mijn geleverde diensten, zonder extra overhead.
 • Geen tijdverspilling: Als freelancer ben ik gewend zelfstandig te werken en efficiënt taken af te handelen. Dit kan resulteren in minder tijdverspilling en dus lagere kosten voor jou als klant.
 • Geen infrastructuurkosten: In tegenstelling tot het aannemen van een vaste werknemer, zijn er geen kosten verbonden aan het bieden van kantoorruimte, werkplek voorzieningen, of andere infrastructuur. Dit draagt bij aan de algehele kostenbesparing voor jou.
 • Geen langdurige verbintenissen: Jij hebt de flexibiliteit om mijn diensten te gebruiken wanneer nodig, zonder je vast te leggen aan langdurige arbeidsovereenkomsten. Dit geeft jou de vrijheid om onze samenwerking aan te passen aan jouw specifieke behoeften.
 • Flexibel en schaalbaar inzetbaar: Door mijn diensten flexibel in te zetten, kan je hoge kosten besparen in rustigere periodes en optimaal profiteren van mijn expertise wanneer de vraag hoog is.
 • Specialisatie: Met een vrachtwagenrijbewijs, ervaring als zzp freelance ruiter, instructrice, militair, en een unieke mix van paardensport en zakelijke ondersteuning, ben ik een veelzijdige ondernemer in de hippische wereld. Mijn expertise ligt in het overnemen van management, administratie en marketing, waardoor jij als hippische ondernemers meer tijd hebt voor je passie en klanten. Jij betaald alleen voor de exacte diensten die je nodig hebt, zonder de kosten van het trainen of aannemen van een werknemer voor bredere taken.

Het is geen uitgave, het is een investering in jezelf en in je bedrijf. Tijd krijg je nooit meer terug, geld wel.

tarieven

Eerst kijken, voelen, ruiken? Neem dan een strippenkaart!  Strippenkaart €700,- voor 10u | 1 jaar geldig | verspreid betalen mogelijk

 

Of mij alleen voor een paar uurtjes nodig? Dan is het €85,- per uur.


Bovengenoemde tarieven zijn geldig tot eind 2024 - alle prijzen zijn exclusief BTW | Pakketten zijn per maand en worden voor 6 maanden afgesloten | Deze kunnen tussentijds opgezegd worden | Opzegtermijn is 1 maand voor het eerste van de maand | Proefperiode is 1 maand | Betalingstermijn is 2 weken na factuurdatum | Pakketten worden vooruit gefactureerd | Vanaf 10 uur per week is het maatwerk en is op aanvraag


De oplossing

 

Mijn unieke en authentieke oplossing voor jou, als gedreven paardenliefhebber en ondernemer, is gebaseerd op wie ik ben en wat ik te bieden heb.

Ik begrijp als geen ander de uitdagingen die gepaard gaan met het runnen van een succesvolle hippische onderneming. De strijd om de balans te vinden tussen je passie voor paarden en de tijdrovende zakelijke taken die je aandacht opeisen, is een bekend verhaal voor mij.

Wat mij onderscheidt, is mijn unieke combinatie van expertise. Als ervaren ZZP-freelance ruiter, instructrice en voormalig ruiter bij Defensie, breng ik een diepgaand begrip van de paardensport en de hippische wereld met me mee. Daarnaast ben ik een flexibele professional met een vrachtwagenrijbewijs, wat betekent dat ik praktische oplossingen kan bieden voor logistieke uitdagingen.

Mijn belofte aan jou is eenvoudig maar krachtig: ik zal de last van administratie, marketingtaken en financiële zorgen van je overnemen, zodat jij je volledig kunt wijden aan wat je het liefste doet - werken met je paarden. Mijn diensten gaan verder dan zakelijke ondersteuning; ze bieden je emotionele vrijheid en zakelijk succes.

Ik ben toegewijd aan jouw succes en begrijp de diepe liefde die je hebt voor paarden. Dit is de drijvende kracht achter mijn persoonlijke aandacht en strategisch inzicht. Samen zullen we jouw zakelijke en persoonlijke doelen in de hippische sector bereiken, en ik ben er trots op de partner te zijn die je nodig hebt om dat te realiseren.


Wat levert het jouw op?

Als drukke hippische ondernemer loop je tegen problemen aan zoals tijdsgebrek, stagnerende groei, financiële zorgen, overweldiging, verspilling van middelen en een gebrek aan expertise. KantoorAmazone biedt de oplossing: tijdsbesparing, groeimogelijkheden, financiële zekerheid, persoonlijke begeleiding, efficiëntieverbeteringen en unieke expertise in de hippische wereld.

 

Herkenbaar?

Tijdsgebrek: Je kostbare uren worden opgeslokt door eindeloze administratieve taken, marketinginspanningen en organisatorische rompslomp. Hierdoor blijft er weinig tijd over voor wat je het liefst doet: tijd doorbrengen met je paarden.

Door met KantoorAmazone samen te werken, krijg je kostbare tijd terug. Ik neem al die tijdrovende taken van je over, waardoor je eindelijk weer ongestoord in het zadel kunt zitten.

Stagnerende groei: Je wilt je hippische onderneming laten groeien, maar je wordt vaak tegengehouden door de zakelijke kant van de paardensector. Het ontbreekt je misschien aan een duidelijke strategie en de tijd om deze uit te voeren.

Samen zetten we concrete groeiplannen op. Met mijn expertise en toewijding aan jouw succes, stippelen we een duidelijke weg uit om je onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

Financiële zorgen: Financiën kunnen een nachtmerrie zijn als je niet de juiste controle hebt. Je wilt financiële zekerheid en weten waar je staat.

KantoorAmazone beheert je financiën, zodat je altijd weet waar je staat. Je kunt weloverwogen beslissingen nemen en investeringen doen om je bedrijf te laten groeien.

Overweldigd voelen: De zakelijke kant van je onderneming kan overweldigend zijn, en je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat.

Met mij als jouw persoonlijke rechterhand en sparringspartner, hoef je je nooit meer overweldigd te voelen. Ik sta naast je bij belangrijke beslissingen en help je zakelijke obstakels te overwinnen.

Verspilling van middelen: Inefficiënte bedrijfsprocessen leiden tot tijd- en geldverspilling. Je wilt je bedrijf soepeler laten draaien.

We optimaliseren je bedrijfsprocessen, verminderen verspilling en verhogen de efficiëntie. Hierdoor bespaar je geld en ervaar je minder stress.

Gebrek aan expertise: Je hebt specifieke kennis en ervaring in de hippische wereld nodig om succesvol te zijn.

 

Mijn unieke achtergrond in zowel de paardensport als zakelijk inzicht biedt jou de expertise die je nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat jouw hippische onderneming opvalt.

 

Klaar om deze problemen te overwinnen en jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen? Stuur me een bericht en laten we aan de slag gaan!


Stel je eens voor wat je met al die tijd zou kunnen doen als je al die "rompslomp" uit handen geeft aan een Online Hippisch Business Partner...

 

 • Je kunt meer klanten helpen wat je een betere relatie opbrengt en meer omzet
 • Je kunt die lang gekoesterde plannen eindelijk gaan uitwerken
 • Je zorgen maken om andere belangrijke(re) dingen
 • Je kunt eindelijk die studie of training doen wat je altijd al zo graag wilt leren, je hersens prikkelen en je verder ontwikkelen
 • Je kunt weer afspreken met je vrienden of familie en zo samen qualitytime hebben
 • Of gewoon even helemaal lekker niks...