UGC

KantoorAmazone, jouw partner in hippische UGC creatie

Ben je een gepassioneerde hippische ondernemer die op zoek is naar een unieke manier om je verhaal te vertellen en je merk te laten groeien? Zoek niet verder! Bij KantoorAmazone bied ik een persoonlijke UGC (User Generated Content) creator service die speciaal is ontworpen voor de hippische branche.

Wat is UGC?

UGC staat voor "User Generated Content", wat inhoudt dat de content voor hippische ondernemers door mij persoonlijk als "gebruiker" wordt gemaakt in plaats van door het bedrijf zelf of een influencer. Deze content kan bestaan uit foto's, video's, blogs, social media posts en meer.  Je kan UGC gebruiken om producten mee te laten testen, om apps uit te proberen, websites te bezoeken, reizen te laten ervaren, producten te gebruiken, diensten te ervaren en bedrijven te laten zien. De kracht van UGC in de hippische wereld ligt in de authenticiteit en betrokkenheid die het creëert. Dit kan helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid van een bedrijf, het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit bij klanten, en het stimuleren van betrokkenheid en interactie op sociale media en andere platforms. Een UGC creator is iemand die kwalitatieve foto's of filmpjes maakt die authentiek lijken, maar bedoeld zijn om een specifiek bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Het is dus content die lijkt gemaakt te zijn door klanten, voor klanten.

 

Hoe kan je UGC inzetten als hippische ondernemer?

Hippische ondernemers kunnen UGC op verschillende manieren gebruiken en inzetten, zoals het delen van foto's en video's van je product of dienst, het organiseren van wedstrijden of evenementen en reizen, en het betrekken van de gemeenschap bij het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten door middel van feedback en ideeën.

Kortom, UGC biedt een waardevolle en authentieke manier voor hippische ondernemers om de band met je klanten te versterken, de betrokkenheid te vergroten en je merk op een positieve manier te promoten.

 

Wat onderscheidt mij als UGS creator in de hippische branche?

Wat mij onderscheidt is mijn unieke combinatie van passie, expertise, ervaring en zakelijke vaardigheden, die mij in staat stellen om waardevolle en boeiende content te creëren die aansluit bij de behoeften van publiek en opdrachtgevers. Mijn achtergrond als voormalig ZZP freelance ruiter en groom, instructrice, militair, management assistent bij overheidsinstellingen, ruiter bij de Landmacht en wedstrijdruiter geeft mij een breed scala aan ervaringen én mogelijkheden die ik kan delen in mijn content. Ik heb de mogelijkheid om in mijn content o.a. gebruik te maken van mijn favoriete vriendin Loulou de ruwharige teckelhond, 2 prachtige Friese paarden & shetlanders.

Waarom KantoorAmazone?

  1. Expertise in de hippische branche: Mijn diepgaande kennis en ervaring in de paardenwereld stelt mij in staat om authentieke en persoonlijke content te creëren die perfect aansluit bij jouw doelgroep en de specifieke behoeften van jouw bedrijf.
  2. Creatieve kracht: Op mijn persoonlijke manier en met mijn hippische passie vertaal ik jouw dienst of product naar boeiende en authentieke content die de harten van je publiek zal veroveren.
  3. Tijdbesparing: Door het uitbesteden van je UGC creatie aan mij, kun je kostbare tijd besparen en je focussen op wat je het liefste doet: werken met paarden en je bedrijf laten groeien.

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

  • Boeiende social media content: Van inspirerende foto's tot meeslepende video's, ik zorg ervoor dat jouw social media kanalen tot leven komen met content die jouw verhaal vertelt en je merk versterkt.
  • Professionele blogposts en artikelen: Laat mij je helpen bij het creëren van informatieve en boeiende blogposts en artikelen die je expertise in de paardenwereld demonstreren en jou als autoriteit positioneren.
  • Video tutorials en online trainingen: Bereik een groter publiek en deel je kennis en vaardigheden met behulp van mijn professioneel geproduceerde video tutorials en online trainingen.

 

De voordelen van mijn UGC creator service:

  1. Verhoogde zichtbaarheid: Door regelmatig hoogwaardige content te delen, vergroot je je bereik en trek je nieuwe klanten aan.
  2. Verbeterde klant betrokkenheid: Door waardevolle en relevante content te delen, bouw je een sterke band op met je publiek en vergroot je de loyaliteit van je klanten.
  3. Meer tijd voor jou: Door het uitbesteden van je UGC creatie aan mij, kun je meer tijd besteden aan de dingen die er echt toe doen, zoals het runnen van je bedrijf en werken met je paarden.
  4. Authentieke content: Doordat mijn content persoonlijk is en wordt gemaakt door een gebruiker, in plaats van een influencer, spreekt dit de klant veel meer aan. 

Voorbeelden van UGC content:

Maneges/Stallen:
- Foto's en video's van lessen en trainingen met tevreden ruiters en paarden.
- Uitgelichte verhalen van succesvolle leerlingen of paarden die op de manege gestald zijn.
- Interviews met instructeurs en stalpersoneel over hun ervaringen en expertise.
- Promotie van speciale evenementen, zoals open dagen, clinics of wedstrijden.

 

Paardenwinkels/ruitersportzaken:
- Productreviews en aanbevelingen van tevreden klanten.
- Foto's en video's van klanten die hun nieuwe uitrusting of kleding gebruiken tijdens het rijden.
- Demonstraties van nieuwe producten in de winkel of tijdens evenementen.
- Tips en advies van experts over het kiezen van de juiste uitrusting en materialen.

 

Paardentrainers/coaches:
- Video's van trainingssessies met paarden en ruiters, inclusief voor- en na-beelden.
- Persoonlijke verhalen en ervaringen van klanten die vooruitgang hebben geboekt dankzij de coaching.
- Instructievideo's en tutorials over verschillende aspecten van paardrijden en -training.
- Live Q&A-sessies op sociale media waar klanten vragen kunnen stellen en advies kunnen krijgen.

 

Paardenfotografen/videografen:
- Showcase van portfolio met prachtige foto's en video's van paarden en ruiters.
- Achter-de-schermen beelden van fotoshoots en video-opnames.
- Tips en tricks voor het maken van de perfecte paardenfoto's en -video's.
- Klant getuigenissen en recensies over de ervaring met de fotograaf/videograaf.

 

Paarden voedingsspecialisten:
- Recepten en tips voor gezonde paardenvoeding en snacks.
- Foto's en video's van paarden die genieten van voedingssupplementen of speciale diëten.
- Blogposts en artikelen over voedingsadvies en -strategieën voor paarden.
- Q&A-sessies over voeding gerelateerde vragen en problemen bij paarden.

Evenementen organisatoren:
- Aankondigingen en promotie van komende evenementen met teaser video's en afbeeldingen.
- Highlights en sfeerimpressies van eerdere evenementen, inclusief reacties van deelnemers.
- Interviews met deelnemers, sponsors en gasten over hun ervaringen op het evenement.
- Achtergrondverhalen over de totstandkoming en organisatie van het evenement.

 

Paardenvakantiebedrijven, paardenreisagentschappen, paardensafari's en trektochten, paardenkampen en -retreats:

- Foto's en video's van tevreden klanten die genieten van paardrijden op exotische locaties, adembenemende landschappen verkennen tijdens safari's, nieuwe vaardigheden leren tijdens paardenkampen en -retreats, en plezier hebben tijdens trektochten door prachtige natuurlijke omgevingen.
- Reisverslagen, blogs en testimonials van klanten over hun ervaringen tijdens paardrijvakanties, safari's, trektochten en kampen, inclusief hoogtepunten, avonturen en geleerde lessen.
- Interviews met gidsen, instructeurs en lokale experts over de unieke ervaringen en leerzame momenten die tijdens de reizen en kampen worden geboden.
- Promotie van speciale aanbiedingen, arrangementen, thematische reizen en programma's voor komende paardenvakanties, safari's, trektochten, kampen en retreats.

 

Deze voorbeelden kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van elke hippische ondernemer, en kunnen helpen om de betrokkenheid te vergroten en het merk te versterken binnen de paardenwereld.

Hoe gaan we te werk?

We hebben contact en een gesprek over je bedrijf en het doel van je content. Hier stellen we een overeenkomst over af met de afspraken erin die we maken. Dan stuur jij mij jouw product toe of je laat mij naar jouw dienst of bedrijf komen, ik maak er de gewenste content van en dat stuur ik je toe binnen de afgesproken tijd zodat jij het online kan zetten! De content verkoop ik dus aan jou, wat jou conversie en verkopen gaat opleveren! 

 

Kosten: (60 dagen gebruikersrechten)

1 video van 15-30 sec €150

3 video van 15-30 sec €350

5 video van 15-30 sec €550

1 foto €75

1 blog/artikel €75

 

Natuurlijk is er nog meer mogelijk, dit wordt dan maatwerk en is op aanvraag. Wil je graag content voor een product of dienst voor honden of iets anders? Schroom dan niet om mij te contacten! 

 

Wat is het verschil met een influencer?

Een influencer creëert én verspreid de content (en heeft dus een groot bereik nodig). Daarbij blijft de content van de influencer in zijn of haar bezit, in tegenstelling tot de UGC, waarbij de content van het bedrijf zelf wordt voor een bepaalde tijd.

 

Laat mij je helpen om je verhaal te vertellen, je merk te laten groeien en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe ik jou kan ondersteunen in het realiseren van jouw hippische ambities! Ontdek meer over mijn diensten