Gratis e-book Hippische Contentkalender 2024

 

Ben jij klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Dan is mijn gloednieuwe eBook, de Hippische Contentkalender 2024, precies wat je nodig hebt! 

 

Met meer dan 280 inspirerende contentideeën en 165 speciale dagen, is deze kalender jouw ultieme gids voor het creëren van boeiende en relevante content voor jouw hippische onderneming. 


Smakelijke en eetbare bomen en struiken voor je paard

Op Wereld Plantendag staan we stil bij de wonderlijke wereld van planten en hoe deze niet alleen een esthetische, maar ook een functionele rol kunnen spelen in het leven van onze paarden. Het toevoegen van eetbare bomen, struiken en planten aan je paddock biedt niet alleen een natuurlijke bron van voedsel, maar ook tal van gezondheidsvoordelen. Laten we eens kijken naar enkele smakelijke en veilige opties voor je viervoeters.

Lees meer »

Van winterhooi naar lentegras: Zo breng je jouw paard veilig naar het weideseizoen

Het winterseizoen loopt ten einde en de lentekriebels beginnen te kriebelen, niet alleen bij ons maar ook bij onze geliefde viervoeters. Het is tijd om je paard voor te bereiden op het groene gras van de wei. Maar zoals altijd, is het belangrijk om dit met zorg en aandacht te doen. Hier zijn enkele praktische tips om jou en je paard veilig en gezond naar het weideseizoen te brengen.

Lees meer »

Hippisch UGC

Wanneer je als gepassioneerde hippische ondernemer op zoek bent naar een unieke manier om je verhaal te vertellen en je merk te laten groeien kan je gebruik maken van UGC. Bij KantoorAmazone bied ik een persoonlijke UGC (User Generated Content) creator service die speciaal is ontworpen voor de hippische branche.

Lees meer »

Locatie & paarden registreren

Wanneer je paarden langer dan 30 dagen op een vaste verblijfplaats staan in Nederland moeten locatie én paard geregistreerd worden. Dit geldt ook voor particulieren. De locatie van de dieren is belangrijk om snel te kunnen handelen bij een dierziektecrisis of problemen voor de volksgezondheid. Alle locaties krijgen daarom een Uniek Bedrijfsnummer (UBN). Met dit nummer kan je je paarden aanmelden in het I&R (Identificatie & Registratiesysteem).

Lees meer »

Welke werkzaamheden kan ik voor jou doen?

Wil je als hippische ondernemer weten hoe een Online Hippisch Business Partner jou kan ondersteunen bij het laten groeien van je bedrijf? In deze blog bespreek ik concrete taken die ik als jouw Online Hippisch Business Partner voor jou kan uitvoeren.

Lees meer »

Wat is en doet een Online Hippisch Business Partner?

Wil je weten wat een Online Hippisch Business Partner precies doet en hoe dit zich verhoudt tot andere functies zoals een secretaresse, management assistent, hippisch virtual assistent en personal assistent? Lees dan verder en ontdek hoe ik als jouw Online Hippisch Business Partner jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen!

Lees meer »