Organisatie


Professionele organisatorische ondersteuning voor jouw hippische bedrijf

 

Als ervaren hippische ondernemer begrijp ik hoe belangrijk het is om je evenementen en wedstrijden nauwkeurig te plannen en professioneel te organiseren. Bij KantoorAmazone bied ik gespecialiseerde organisatorische ondersteuning die is ontworpen om jouw evenementen vlekkeloos te laten verlopen en je de vrijheid te geven om je te concentreren op wat je het liefste doet: werken met paarden en je klanten.

 

Waarom kiezen voor mijn organisatorische diensten?

 1. Ervaring: Met jarenlange ervaring in de hippische wereld begrijp ik de unieke behoeften en uitdagingen van jouw bedrijf. Ik werk nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat elk aspect van je evenement perfect wordt gepland en uitgevoerd.

 2. Maatwerk: Elk evenement is uniek, en ik geloof in het leveren van maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en doelen. Of je nu een kleine lokale wedstrijd organiseert of een grootschalig paardenevenement plant, ik pas mijn diensten aan om aan jouw behoeften te voldoen.

 3. Efficiëntie: Door mij in te schakelen voor jouw wedstrijdplanning en evenementenorganisatie, bespaar je kostbare tijd en energie. Ik neem de stress en het gedoe van de organisatie uit handen, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

 

Mijn organisatorische diensten omvatten onder andere:

 • Plannen en coördineren van wedstrijden inclusief inschrijvingen, communicatie, startlijsten en prijsuitreikingen.
 • Organiseren & management van evenementen zoals clinics, workshops en themadagen voor klanten en de lokale gemeenschap.
 • Plannen en organiseren concoursen inclusief vaccinaties, reisdocumenten, transportregelingen, overnachtingen, licenties en (FEI) paspoorten.
 • Opzetten en beheren van projecten zoals renovaties van stallen, verbeteringen aan de rijbanen of het opzetten van nieuwe trainingsprogramma's.
 • Coördineren van de dagelijkse werkzaamheden op de manege, inclusief roosters voor personeel en paarden, en het plannen van onderhoudswerkzaamheden.
 • Paardenverkoop inclusief advertenties, documentatie en planning.
 • Locatiebeheer en logistiek
 • Sponsorwerving en promotie

 

Kies voor professionele ondersteuning bij het plannen van jouw evenementen

 

Met mijn toegewijde ondersteuning en expertise op het gebied van organisatie, kun je erop vertrouwen dat jouw evenementen soepel verlopen en indruk maken op deelnemers en toeschouwers. Neem vandaag nog contact met mij op om te bespreken hoe ik jou kan helpen bij het plannen en organiseren van jouw volgende hippische evenement.

 

Staat er hier iets niet bij wat je wel nodig hebt? Laat het me weten!

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek over hoe ik jou kan helpen met jouw organisatorische behoeften.